Apply

Welkom in Nederland 

Naast zijn tulpen, prachtige grachten en molens, is Nederland een land met een historische geest van innovatie en ondernemerschap. Door de strategische ligging, meertalige bevolking en als koploper op het gebied van regelgeving en innovatie met een sterke focus op duurzaamheid, is Nederland een aantrekkelijke uitvalsbasis voor internationale bedrijfsvoering. Avertim opende in 2017 haar vierde kantoor in Nederland en hebben we ons gevestigd als vertrouwde partner voor vooraanstaande spelers binnen de Life Sciences industrie.

amsterdam_pagep1.jpg

In Nederland willen wij in eerste instantie onze footprint verbreden op het gebied van de Life Sciences. De Life Sciences sector staat centraal in de ontwikkeling van ons bedrijf, door de jaren heen hebben we dan ook uitgebreide kennis en expertise kunnen uitbouwen. Daarnaast wordt Nederland ook beschouwd als één van de meest geconcentreerde Life Sciences clusters ter wereld;

netherlands_figures.png

Onze activiteiten 

Om onze partners optimaal te ondersteunen, is Avertim internationaal uitgebreid om lokaal onze sectoroverschrijdende kennis en expertise toe te kunnen passen. 

Enkele voorbeelden van projecten binnen Life Sciences
amsterdam_coutrnyp2.jpg

Voor een internationaal farmaceutisch bedrijf, met een grootschalige vaccin productiefaciliteit in Nederland, voerden we een analyse uit van hun biosafety strategie on hen vervolgens te kunnen adviseren over mogelijke verbetering die geïmplementeerd kunnen worden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

bill-oxford-tr0pplun6pw-unsplash.jpg

Het ondersteunen en adviseren over de implementatie van een Manufacturing Execution System (MES) binnen het global supply chain quality team van een groot farmaceutisch bedrijf. We bieden pragmatische ondersteuning door global quality tools in te zetten (voor documentatie, CAPA, deviations en change control). Hierdoor kan het gehele proces van (grond)stof tot product worden gevolgd, gedocumenteerd en geoptimaliseerd.                                

joel-de-vriend-xdzvq0_bwys-unsplash.jpg

We ondersteunen een toonaangevend farmaceutisch bedrijf met de automatisering van testprogramma’s om biologisch vervaardigde producten te automatiseren. Dit proces omvat het verbeteren van de kwaliteit van datamanagement, systeemprocessen en standaarden met betrekking tot de testprogramma’s en daarmee het handhaven van de data-integriteit.                                                                                                                                                                            

jnv_3741.jpg

Geinteresseerd om ons team te versterken?

Het kantoor in Amsterdam bestaat uit een betrokken team van consultants en business managers die nauw samenwerken om een toegevoegde waarde bij onze partners te realiseren. Onze consultants creëren niet alleen waarde voor onze klanten, maar zijn ook sterk betrokken bij interne projecten en initiatieven. Naast het werken aan diverse hands-on adviesopdrachten voor onze klanten, hebben onze consultants de mogelijkheid om hun soft skills te verbeteren, nieuwe technische vaardigheden te leren en hun zakelijke competenties te ontwikkelen. Professionele ontwikkeling staat bij Avertim centraal en wordt per individu afgestemd via een gevestigd carrière- en trainingstraject, inclusief certificeringstrainingen. Avertim is een erkende partner voor spelers in de Biotech, Pharma, CMOs, CROs en MedTech industrie. Onze consultants hebben de mogelijkheid om in verschillende aspecten van de waardeketen actief te zijn. Bij Avertim Nederland ben je onderdeel van een jong, levendig en snelgroeiend team waar een horizontale organisatiestructuur heerst. Tegelijkertijd maak je deel uit van een internationale gemeenschap van Avertimers en beschik je over een netwerk van sectoroverschrijdende expertise en kennis van (senior) consultants in onze andere kantoren. Naast het behouden van een goede balans tussen werk en privé, leren Avertimers elkaar op een andere manier kennen tijdens sportactiviteiten, kooklessen en het jaarlijkse diner. Last but not least, sluiten we elke maand af met een brainstormsessie en borrel op de Zuidas!

JOIN US! 

Testimonies van ons team 

Renske 1.jpg

"With an experience in the pharmaceutical industry and academia, I am able to combine the standards and work principles of the pharmaceutical industry with scientific rigour and am always looking to dig a level deeper. Many colleagues at Avertim have the ability to combine the business mindset with a scientific background, which is very attractive to the client."

Renske T., Senior Consultant | Life Sciences

Timo 1.png

"When I started at Avertim in the Netherlands four years ago, there were three of us. We have grown since then so there is never a shortage of new challenges. I still enjoy further shaping the company together with our team through mentoring, training, and business development."

Timo K., Managing Consultant | Life Sciences

Ons kantoor

Avertim Netherlands
Atrium South Tower

Parnassusweg 729, 10th Floor 
1077 DG Amsterdam 
The Netherlands

Contact Avertim Nederland

info@avertim.nl